Edzői team

Saját csoportot irányítanak

Klima Zsuzsanna 5.dan, Gastroyal Karate SE elnöke

1985 szeptember óta karatézom, Goju-ryu stílussal kezdtem, 2005-ben csatlakoztam Shito-ryuhoz. Magyarként világbajnokságon először én állhattam a dobogón 2002-ben, Madridban. Tizennégyszeres magyar bajnok. VB ezüst és kétszeres VB brontérmes, Eb csapat bronzérmes vagyok. Versenyzői karrieremet gyermekem szülését követően két évig még folytattam, de ma már a tanításnak szentelem energiáim jelentős részét. Edzéseket 1995-ben kezdtem tartani. Ma már napi három - négy edzést tartok ovisokonak, kisiskolásoknak, kamaszoknak és felnőtteknek

dr. Himpli Lénárd 3.dan

Öt éves koromban kezdtem karatézni Klima Zsuzsanna Senseinél, eleinte Goju ryu-t tanultam majd 2005-től Shito ryu-t. Közel 10 évig aktívan versenyeztem, válogatott kerettag lettem, számos hazai és külföldi eredményt hoztam a csapatomnak. Háromszoros magyar bajnok, balkán bajnok és stílus  Európa bajnok vagyok. 2017-ben szereztem meg az edzői képesítésemet. 2016 óta aktívan edzősködöm és saját csoportokat irányítok iskolákban és óvodákban.  

Kiss Réka 1.dan

Hatéves koromban kezdtem karatézni Klima Zsuzsanna senseinél. Eleinte Goju-ryut tanultam tőle, majd 2005-től Shito ryut. 10 éven keresztül versenyeztem, már az elejétől válogatott kerettag is voltam. Számtalan hazai és külföldi eredményt szerezhettem meg egyesületemet és országomat képviselve. A karate hagyományainak megfelelően már régóta sempaiként (segédedzőként) is közreműködtem a csapatom életében. 2015-ben abbahagytam a versenyzést, hogy minden erőmmel a tanítványokra koncentrálhassak. Ennek érdekében 2017-ben megszereztem a hivatásos edzői képesítésemet is, így mára már saját iskolás és óvodás csoportjaim is vannak.

Szöllősi Imre 2.dan

2004-ben kezdtem karatézni Klima Zsuzsanna Senseinél. 6 évet versenyeztem, később 5 évet bíráskodtam hazai és nemzetközi versenyeken. 2016-ban kezdtem el segíteni Klima Zsuzsa Senseinek edzést tartani. Az ELTE-n végeztem geofizikán, 2018-ban szereztem meg az edzői képesítésemet. 2021 óta a Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskolában tartunk edzést Szalai Zsuzsanna Senseiel. A hétköznapokban légiforgalmi irányítóként dolgozom.

Szalai Zsuzsanna 2. dan

Gyerekkoromban kezdtem karatézni Klima Zsuzsanna Senseinél, és rögtön megszerettem a sportágat. 2015-ben kezdtem segíteni az edzésken segédedzőként. 2018-ban szereztem meg a fekete övet, 2022-ig aktívan versenyeztem. 2021- óta a Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskolában Szöllősi Imre Senseiel közösen tartunk edzést. Jelenleg a Semmelweis Egyetem végzős hallgatója vagyok, gyermekgyógyásznak készülök.

Szodorai Bianka 1.dan

2012 szeptembere óta karatézom. Jelenleg válogatott szintű versenyző és 1.danos, fekete öves sensei vagyok.
2016 óta foglalkozom gyerekek tanításával más edzők mellett. 2022 szeptemberében indítottam el a saját csoportomat, kifejezetten 12-17 éves tiniknek.
Ide szeretettel várok minden érdeklődőt, aki szívesen részt venne heti 1-2 játékos, fejlesztő karate edzésen az iskola mellett.

Boodhoo Noémi 1.dan

Nevem Boodhoo Noémi, 21 éves egyetemista vagyok.
7 éves korom óta karatézom, 10 évig versenyző is voltam. 
Régóta foglalkozom gyerekekkel edzőm mellett és egy éve saját csoportom is van. :)
Decemberben megkaptam a fekete övet, így 1. danos Sensei lettem.

Papp Réka 1. dan

Papp Rékának hívnak, 2009-ben, még óvodásként kezdtem karatézni. Éveken át segítettem a senseiem munkáját edzéseken, miközben versenyzőként is tevékenykedtem. A válogatott utazó keret tagja is voltam már. Az első saját csoportomat 2023 őszén indítottam. 
 

Segítő Sempai-ok és Sensei-ek

Torma Enikő 2.kyu

Az én nevem Torma Enikő Vivien, harmadikos koromban kezdtem el karatézni és azóta nem is tudom elképzelni az életem nélküle. Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni illetve minél többet segíteni az egyesületnek. Két éve pedig az Arany János Általános Iskolában segítek Sempaiként.

Nemes Maja Virág 1.kyu

 
Nemes Maja Virág vagyok és 7 éves korom óta vagyok az egyesület hálás tagja. Jelenleg a Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskolában segítek az edzések lebonyolításában és őszintén imádom látni a gyerekek fejlődését.


 

Csáki Tibor 3.dan

Miskolcon születtem, a középiskola elvégzése után Budapestre költöztem, és az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a karatéval a shihan Kurdi Gábor és Dr. Tancsa Nóra sensei vezette Állatorvosi Shito-ryu Egyesületben. 2001-ben kezdtem el az edzéseket, 2006-ban 1. danra, 2010-ben 2. danra, majd 2021-ben 3. danra vizsgáztam sikeresen hanshi Julius Thiry előtt. 2008-ban elvégeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának karate sportedző képzését. A hobbi szintű versenyzés mellett a Budavári Általános Iskolában vezettem edzéseket gyerekeknek, jelenleg pedig két kisfiammal közösen járunk edzésekre a zuglói Jókai Mór Általános Iskolába, ahol a szülői és edzői rutinommal próbálok segíteni Klima Zsuzsa senseinek.

Balogh Ákos 4.kyu

Sziasztok, Ákos vagyok, jelenleg 14 éves, 4 kyu-s senpai, aki a Gastroyal Karate Egyesület tagja vagyok 7 éve. Próbálom minden helyzetben magamat adni és mindenben segíteni másokat, amiben tudok. Remélem még sokáig erősíthetem ennek az Egyesületnek a csapatát!

Szodorai Bence 1.kyu

Szodorai Bence vagyok, már első osztályos korom óta karatézom. Szeptember óta segítek sempaiként a Szemere Bertalan Általános Iskolában és ez alatt az idő alatt rengeteget tanultam és fejlődtem. Nem csak sempaiként de versenyzőként is részt veszek az egyesület működésében, életem során 2-szer jutottam ki Európa Bajnokságra és most készülök a harmadikra . Ezért saját tapasztalatom alapján eltudom mondani hogy a karate által nem csak tudást és sport eredményeket szereztem, hanem egy második családot is.

Konyor Lídia 3.kyu

Konyor Lídia vagyok, kisgyerek korom óta karatézom. Kismaroson Wado ryuval kezdtem, 2018 óta Klima Zsuzsanna senseinél Shito ryuzom. 2021 októberétől segédedzőként tevékenykedem az óvodások és kezdők csoportjában Kiss Réka sensei edzésein.
Idén ( 2023.) vizsgáztam le barna övre. 15 éves vagyok, szeptemberben kezdem a középiskolát.
 

Bagotai Viola 1.kyu

Bagotai Viola vagyok és 4 éves korom óta karatézom. Jelenleg két iskolában is segédkezem az új kis karatésok edzésében. Hihetetlen érzés látni, hogy milyen gyorsan fejlődnek a kicsik, ezért szeretnék mindent megtenni, hogy ez így is maradjon