Előrelépés

 Azt mondják, ha bezárul egy ajtó egy másik kinyílik! – ez történt nálunk is.
A Gastroyal ( https://www.gastroyal.hu ) lett az egyesületünk fő szponzora, aki lehetővé teszi hogy a versenyzők tovább versenyezzenek INGYEN és egy új teret ad a fejlődéshez.
25 év után az egyesület saját, önálló DOJO-val bővült – a GASTROYAL jóvoltából!
Új otthonunk a Szugló utca 57. szám alatt található. Az új főhadiszállás nem csak a karate edzések megtartását biztosítja, hanem lényegében egy fitness-wellness központ konditeremmel, szaunával, büfével, hangosítással és fényekkel, masszőrszobával, zárható-szekrényes öltözővel, mindennel amire csak szükség lehet:)
A szponzorváltás miatt egyesületünk neve megváltozik, az új nevünk GASTROYAL KARATE SE lesz. A GASTROYAL SE lesz az AC-SINUS SE jogutódja.
Ez egy komoly előrelépés, kevés egyesület büszkélkedhet saját edzőteremmel:)
A lehetőségeink ezzel jelentősen bővülnek, akkor tartunk anyás-apás edzést, farsangi bulit, évzárót, gyereknapot amikor csak szeretnénk:)
Célunk, hogy az egyesület tagjainak egy második otthont teremtsünk, ahová nem csak feltétlenül edzésekre, de suli után, ha nem tud hazamenni a gyerkőc, akár tanulni, bandázni is be lehet ülni. Természetesen az új helyszín adta szolgáltatásokat szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe is:)
Kedves Szülők és Tanítványok! Úgy döntöttetek, hogy belénk helyezitek bizalmatokat, amikor minket választottatok. Őszinte meggyőződésünk, hogy ez egy hatalmas és pozitív előrelépés, amiben szeretnénk együtt, Veletek részt venni!


DOJO hivatalos weboldala: http://fitnesszuglo.hu