Kérem támogassa sportolóinkat adója 1%-val!

  • AC-SINUS HARCMŰVÉSZETI EGYESÜLET
  • ADÓSZÁM: 18086395-1-42
  • Köszönjük a 2020-as évben nyújtott segítséget!
Minden év május végéig lehet rendelkezni az adó 1%-ról.
Egyesületünk, az AC-SINUS SE, évtizedek óta foglalkozik gyerekekkel és felnőttekkel, a legkisebb ovisoktól, egészen a már családos szülőkig. Évtizedek óta célunk, hogy csapatunk tagjainak mentális, fizika és lelki egészségéhez hozzájáruljunk, hogy megtanítsuk őket erre a szép sportra és ezáltal tiszteletre, kitartásra neveljük őket. Csapatunk mind a tradicionális, mind a hobbi és mind a versenykaraténak kiváló otthont ad, nálunk mindenkinek lehetősége van megtalálni a saját „útját”. Messze nem utolsó sorban, a karatés évek alatt olyan barátságok jönnek létre, melyek egész életünkön át elkísérnek minket. Itt tanítványaink elvitathatatlan tudásra tesznek szert.
Mindezek elérése, többek között, az edzéseken valósul meg. Az utóbbi években az edzésen használt nélkülözhetetlen, hatékony eszközök kiszolgálták magukat, nagyrészt tönkrementek. Ahhoz, hogy tovább tudjuk folytatni az előremutató, hatékony munkát szükségünk van új pajzsokra, pontkesztyűkre, egyéb eszközökre. Azon vagyunk, hogy a legprofesszionálisabb körülmények között folyjon a munka, amihez most a Ti segítségeteket is kérjük. Amennyiben más mellett már nem köteleződtetek el, támogassatok bennünket adótok 1%-val, éljetek ezzel a lehetőséggel!:)

Mire költünk és miért kérjük a támogatást:
A pályázatokon nyert-, az éves tagdíjakból és az adó 1%-okból befolyó összegeket saját rendezvényeinkre (minden évben évzáró, évnyitó, farsangi buli, gyereknap, Halloween buli, kirándulás, kidobó bajnokság és egyéb csapatépítő programok), valamint versenyzőink támogatására fordítjuk. Ezen kívül ezekből a bevételekből működtetjük az egyesületet (weblap, könyvelés, szakszövetségi nyilvántartás, edzésen használt sport-, tisztasági- és orvosi felszerelések,  stb.).