NYÁRI OTTALVÓS TÁBORAINK

2021.04.25.

NYÁRI OTTALVÓS TÁBORAINK

Amennyiben a járványhelyzet engedi elmegyünk BOGÁCSRA kikapcsolódni, ez mindenkire ráfér :)
Esetleg valamiért még nem lehet ottalvós tábort tartani, akkor ugyanebben az időben a BVSC -be lesz bejárós tábor. -természetesen az ár jóval kevesebb lesz, ha nem lesz szállásköltségünk.

A nyári ottalvós BOGÁCSI karate táborokra várjuk a jelentkezéseket, hogy tudjunk készülni a programokkal, valamint a táborhely felé is jeleznünk kell a létszámot.
Kérünk Titeket, hogy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezzétek a táborozási szándékot május 25-ig:

Ez a jelentkezési lap 8db kattintás - kérlek az egyszerűség kedvéért itt jelentkezzetek!!!!!  -az előleg befizetéssel válik a foglalás teljessé.


Reméljük a gyerekek nyári programjait úgy alakítjátok, hogy velünk tudjanak tartani! ☺
Két csoportba megyünk táborozni, hogy minden korosztály számára a legnagyobb élményt tudjuk biztosítani a nyári táborainkban.
Reméljük idén is minél több tanítványunkkal tudunk együtt táborozni!
TÁBORAINK:

1 . turnus BOGÁCS 2021. június 16 - 20 -ig az (fehér, narancs, kék, piros, lila övesek  + zöld csíkosok) és az óvodásoknak, az alsó osztályosoknak,  vagy  akik  még nem rutinos táborozók.


2. turnus BOGÁCS 2021. június 21 - 26 -ig (zöld, és zöldre, barna és fekete öves tanítványainknak) - illetve felsősöknek, gimiseknek és felnőtteknek ajánljuk.

 
ÚJ INFORMÁCIÓ: KORMÁNYRENDELET alapján 2021 április 25 - december 31. között a SZÉP kártya bármelyik zsebével fizethető az edzőtábor,
a busz költség a vizsga díj és a karate edzések is.
Várunk mindenkit szeretettel!

vissza