Közösségi szolgálatot lehet nálunk teljesíteni. Kit érdekel?

2021.04.23.

Közösségi szolgálatot lehet nálunk teljesíteni. Kit érdekel?

2021. május 1-én Shito Országos Bajnokságot szervezünk 6-13 éves korosztály számára. Ezzel a rendezvénnyel a célunk, hogy a fiatalabb korosztály számára igazi versenykörülményeket tudjunk biztosítani.

A Magyar Karate Szakszövetség engedélyezte ezt a rendezvényt. Több oldalon is komoly költségcsökkentéseket hajtottunk végre újra, hiszen kevesebb létszámmal, szigorú higiéniai előírások betartásával lesz lehetőségünk a rendezvényt megtartani. A verseny helyszíne XIII. kerületi Láng Sportcsarnok lesz.
Most is a segítségeteket szeretnénk kérni egy újabb összefogásra, amelynek segítségével megpróbáljuk a Tőlünk megszokott rendezői színvonalat biztosítani. Szeretnénk újra veletek együtt versenyt szervezni. 50 órás közösségi munkaszolgálat keretein belül jelezze nekünk a héten, amennyiben tudja, hogy milyen feladatot csinálna szívesen akkor azt is, ha még ezt nem tudja, akkor mi mindenképp találunk szerepet a szervezésbe bárkinek. Feladatkörök: testhőmérő mérése (2-3 fő) , fertőtlenítés a meccsek előtt (4 fő), éremátadásnál segítség, ellátáshoz kapcsolódó feladatok, fotózás, berendezésben és kipakolásban segítség. Előre is köszönjük a segítséget, mert most ebben a helyzetben még inkább óriási szükségünk van a támogatásotokra! Várjuk a jelentkezők visszajelzéseit!
Amennyiben érdekel töltsd ki ezt az űrlapot, ezen keresztül be tudsz jelentkezni ????

vissza