Gastroyal Karate SE

2022.02.20.

Gastroyal Karate SE

ELŐRELÉPÉS

Többen értesültetek róla, hogy az egyesület életében hamarosan változások lesznek. Ezúton szeretnénk Titeket hivatalosan tájékoztatni ezekről a POZITÍV dolgokról. ????
2022-vel a BVSC-vel való együttműködésünk véget ért, a feltételek hátrányosan módosultak számunkra, így a BVSC-ből eljövünk és az egyesülettel az együttműködésünk is megszűnik.
Március 7-én hétfőn lesz az utolsó nap amikor a BVSC-ben edzést tartunk!
Azt mondják, ha bezárul egy ajtó egy másik kinyílik! – ez történt nálunk is.
A Gastroyal ( https://www.gastroyal.hu/ ) lett az egyesületünk fő szponzora, aki lehetővé teszi hogy a versenyzők tovább versenyezzenek INGYEN és egy új teret ad a fejlődéshez.
25 év után az egyesület saját, önálló DOJO-val bővül – a GASTROYAL jóvoltából!
Új otthonunk (korábbi http://fit-club.hu/) a Szugló utca 57. szám alatt található. Az új főhadiszállás nem csak a karate edzések megtartását biztosítja, hanem lényegében egy fitness-wellness központkonditeremmel, szaunával, büfével, hangosítással és fényekkel, masszőrszobával, zárható-szekrényes öltözővel, mindennel amire csak szükség lehet:)
A szponzorváltás miatt egyesületünk neve megváltozik,
az új nevünk GASTROYAL KARATE SE.
(Az arculat kis mértékben változik, az egyesület jogi tekintetben csak nevet módosít.)
GASTROYAL SE lesz az AC-SINUS SE jogutódja.
FONTOS: Március 8-tól minden olyan edzés, amely eddig a BVSC-ben volt, változatlan időpontban az új dojoban lesz megtartva! Az iskolai és Óvodai tanfolyami edzéseink zavartalanul működnek továbbra is.
Ez egy komoly előrelépés, kevés egyesület büszkélkedhet saját edzőteremmel:)
A lehetőségeink ezzel jelentősen bővülnek, akkor tartunk anyás-apás edzést, farsangi bulit, évzárót, gyereknapot amikor csak szeretnénk:))
Célunk, hogy az egyesület tagjainak egy második otthont teremtsünk, ahová nem csak feltétlenül edzésekre, de suli után, ha nem tud hazamenni a gyerkőc, akár tanulni, bandázni is be lehet ülni. Természetesen az új helyszín adta szolgáltatásokat szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe is:)
Kedves Szülők és Tanítványok! Úgy döntöttetek, hogy belénk helyezitek bizalmatokat, amikor minket választottatok. Őszinte meggyőződésünk, hogy ez egy hatalmas és pozitív előrelépés, amiben szeretnénk együtt, Veletek részt venni!
Aki esetleg ragaszkodik a BVSC-hez, vagy a helyszínhez azok keressenek meg minket privátban és adunk elérhetőséget az ottani két edzőhöz.
Minden segítő kezet (gyerek – felnőtt egyaránt) szeretettel várunk MÁRCIUS 4-5 -én 9.00 – 15.00 CSAPATÉPÍTŐ DOJO TAKARÍTÁSRA az új helyen:)) – részleteket küldöm hamarosan.
Amennyiben kérdésetek van keressetek bizalommal!
Klima Zsuzsanna elérhetőségeim:
+36302034008,
messengeren is nyugodtan ????

vissza