Elkezdődtek az enyhítések!

2020.05.02.

Elkezdődtek az enyhítések!

Remélem mindenkinek jól telik a hosszú hétvége!Ezúton tájékoztatlak benneteket a legújabb karatés fejleményekről.
Egyelőre folytatjuk az online edzéseket. Jóllehet, többen tudjátok, hogy a legfrissebb kormányrendelet Budapesten is engedi az edzések látogatását. Ennek a sportot érintő jogszabálynak elsődlegesen sajnos nem a karate sportág, hanem a szabadtéri és egyéb csapatsportágak a címzettjei, de a karatét is érinti, így fokozatosan tájékozódunk mi is, hogy mik a jelenlegi lehetőségeink. Vélhetően napról-napra, hétről-hétre a hatályba lépést követően és a tapasztalatok alapján több konkrétum fog kiderülni, okosabbak leszünk. Még bármi lehet.
Az iskolák zárva vannak, a legtöbb park és „szabadtér”, ahol lehetne edzést tartani zárva. Az egyesületek, így a BVSC is például, még tárgyal egyáltalán újranyitnak-e vagy sem.
A járványnak még nincs vége. A felelősségérzetünk azt diktálja, hogy továbbra is online formában tartsuk az edzéseket. Folyamatosan követjük az eseményeket, tájékozódunk a lehetőségekről és ennek megfelelően Titeket is folyamatosan tájékoztatunk.
Egy szó, mint száz: A karate edzések május elején még biztos online formában folytatódnak.
Továbbra is várok mindenkit sok szeretettel, várom az esetleges karatés kérdéseket, videókat. Készülünk a vizsgára, ami valahogy, de tuti lesz!

vissza