BABÁS MAMI TORNA - PÉNTEKENKKÉNT 10.00 -11.00

2022.09.13.

BABÁS MAMI TORNA  - PÉNTEKENKKÉNT 10.00 -11.00

MÉG ANYA TORNÁZIK, A BABA JÁTSZIK ÉS ISMERKEDIK :)

Nem kell, hogy más vigyázzon a BABÁDRA míg Te tornázol!

Hozd magaddal! Töltsétek együtt ezt a programot is! Ha már túl sok időt töltöttél a négy fal között és hiányzik a mozgás és a társaság gyere hozzánk!

Alacsony intenzitású gyakorlatok kis karate technikával megfűszerezve J

 

A foglalkozás emellett a  kötődést is fejleszti, a szülő gyermek kapcsolatot is támogatja, és nem utolsó sorban a babák szociális- beilleszkedési képességei fejlesztésének első lépcsőfoka lehet.

 

MINDEN PÉNTEKEN 10.00-11.00 ig a DOJOBAN - Szugló utca 57.ben.

 

A legkisebbeknek (0-3 év) és szüleiknek szóló mozgásfejlesztő torna kimondottan az idegrendszer érését támogatja és preventív, megelőző hatású. Olyan speciális, könnyen elvégezhető, a babák számára jó érzést keltő gyakorlatokat végzünk, amely segíti  a normál fejlődést, és általa  megelőzhetők az idegrendszer éretlenségéből fakadó, csak később jelentkező elmaradások, zavarok (pl. figyelemproblémák, koordinációs- és egyensúlyi zavarok, nagymozgásos és finommotorikai eltérések, érzelmi- és indulati kontroll zavarok).

 

Az órát MAKRAI MÓNI 2 gyermekes anyuka tartja. Egyáltalán nem kell tartanod attól, hogy az esetleges egészségügyi problémáid miatt nem tudod elvégezni a gyakorlatokat. A kis létszám pedig lehetővé teszi, hogy az oktató figyelni tudjon arra, hogy helyesen végezd a mozdulatokat.

 

Várunk szeretettel TITEKET!

 

Felszerelés:

-könnyű  kényelmes felső

-cica naci  - tréningnadrág

-váltócipő

-babának játék és igény szerinti felszerelés

 

Elérhetőség:

Makrai Móninál : +36/20-9807191

emailen: makrai.szabo@gmail.com

csoportos óra : 2000 Ft / alkalom

vissza